Жалко е това, което се случва с лицето на бившата Мис България Антония

...
Жалко е това, което се случва с лицето на бившата Мис България Антония
Коментари Харесай

Жалко е това, което се случва с Антония Петрова-Батинкова

Жалко е това, което се случва с лицето на някогашната " Мис България "  Антония Петрова-Батинкова . Макар и постоянно да е била недолюбвана и подложена на критика, до преди 3-4 години тя най-малко изглеждаше естествено - спомнете си единствено сватбените й фотоси с Ивайло Батинков.

За страдание единствено за няколко години Антония съумя да стане рекордьор по броя на пластичните операции и други знайни и незнайни интервенции, които е правила върху лицето си - до степен, че сега няма нищо общо с метода, по който изглеждаше в миналото.

Това си е чиста проба " изтриване ", освен това - непринудено! Най-трагичното от всичко е, че тя явно е сляпа за метода, по който наподобява в очите на другите и счита себе си за нещо като полубожество.

Може би самочувствието идва съразмерно с количеството хиалурон и ботокс, което някогашната миска инжектира постоянно в лицето си, само че доста се надяваме, че в най-скоро време Антония ще се осъзнае и ще спре с корекциите, преди да последва образеца на някои международни звезди, които през днешния ден са обезобразени от прекомерно честото прибягване до корекции.

Е, за какво да не си напомним по какъв начин изглеждаше брачната половинка на Ивайло Батинков в дните, когато изгря на хоризонта.

 

Знаем, че първата й поява пред медиите беше с състезанието Мис България, където сграбчи короната, само че се и окичи с купата Мис Крокодил, дадена й от феновете.

Оттам нататък следваха любови, сватби, разводи, кавги и хвалби, доста хвалби, с които не стопира и до през днешния ден. Тоца към този момент има две деца, момчета, от Батинков и не престава да разгласява фотоси от това къде вървят на отмора, до това какво ядат вечер.

Темата в този момент обаче е визията й - както се вижда, Антония въобще не е Антония, а нещо, което от дълго време към този момент не помним. Устните, скулите, брадичката, очите даже са й разнообразни. Камо ли в последно време, когато се е юрнала да се прави на Мара Отварачката и едвам си затваря компактно устата от килограми хиалурон.

" Не след дълго може и Андреа от Бургас да конкурира, но това е то Тоца. Тя е на правилото - смешна да съм, но съвременна да съм ", разясняват консуматори в нета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР